Cursus  Spirituele Ontwikkeling

In de cursus Spirituele Ontwikkeling wordt je geleerd praktisch om te gaan met energie. En is gericht op het individuele groeiproces van de cursist. Dit betekent ontdekken wie en wat je bent in het hier en nu, vanuit je eigen energiepatronen in je aura en je chakra’s. De nadruk ligt op ervaren door oefeningen, op het ontdekken van je eigen waarheden en op het daarop leren vertrouwen.

Ben je op het pad gekomen, dat je meer wilt weten van energieën om je heen. Is het nu de tijd je kwaliteiten te gaan gebruiken die al zolang verstopt zitten. Wil je duidelijk ervaren over welke informatie je nu werkelijk binnen krijgt, leren luisteren naar je innerlijke stem. Je gids ontmoeten en daar mee samen te werken. Dan is het nu tijd dat je helderheid krijgt, en jezelf in je spirituele Zijn gaat ontwikkelen. Dat je leert dat het belangrijk is jezelf te aarden, Je energie lichaam leert te voelen, en misschien de kleuren daarin gaat waarnemen. Omgaan en herkennen van energieën welke van jou of van een ander zijn. De kennis krijgt van de werking van de aura en de chakra’s, waarom we ziek worden als er geen balans is. Herkenning en erkenning van wat je voelt, ziet en hoort. Leren met je lichaam te praten, wat het nodig heeft om gezond te blijven. Uitdaging genoeg om met jezelf aan de slag te gaan in deze boeiende en leerzame cursus

Het is van belang dat je de deze nieuwe informatie leert integreren in je dagelijkse leven. Aan bod komen o.a. de volgende onderwerpen:

· Gronden en aarde energie voelen en ervaren.

· Praten met je lichaam.

· Onderscheiden van je eigen en andermans aura.

· Leren vertrouwen op je intuïtie.

· Aura en Chakra’s en hun werking.

· Energie laten stromen

· Innerlijke roos lezen

· Transformatie

· Ontmoet je innerlijke leraar

Gedurende de cursus werk je aan je eigen ontwikkeling en oefen je met medecursisten, in een veilige en geborgen omgeving.

De cursus bestaat uit twee zaterdagen welke een geheel vormen. We starten om 10.00u tot ongeveer 16.00u met een lunch pauze.

Cursusgeld voor beide dagen samen zijn: € 275,- incl. lesmateriaal, certificaat, soep, koffie, thee , iets lekkers.

Lunch dien jezelf mee te nemen.

Datums vind je in de agenda.

Voel je welkom!

 BENIEUWD WAT IK VOOR U KAN DOEN?


06 42016881


 Ik BEN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG


 09.00 - 17.00 uur